Nieuws

Geslaagde NLDoet 2019!

Geslaagde NLDoet 2019!

Ook dit jaar deed de Speelgoedbank weer mee met de landelijke vrijwilligersactie NLDoet. En ook deze keer was het geslaagde dag! Met ruim 30 vrijwilligers is er enorm veel schoongemaakt, er zijn pakketjes gemaakt, puzzels en spellen uitgezocht en de balie is uitgebreid. Ook is er weer veel mooi speelgoed ingezameld, wat fijn gesorteerd het magazijn in kon. Iedereen enorm bedankt voor zijn of haar inzet! En ook de sponsors Boreco B.V., Plus Giel Smits De Meern, Boer Goes en Bakker Verkerk natuurlijk super bedankt. Volgend jaar weer!
Lees meer

Enorm veel speelgoed erbij!

Vandaag was er een inzameling van speelgoed. Het was een komen en gaan van mensen met zowel gebruikt als nieuw speelgoed. Dit keer was het voor de vrijwilligers zelfs niet bij te houden met het sorteren ervan, dus de komende weken is er nog werk aan de winkel! Dank aan alle gevers van het speelgoed, een speciaal dank aan Kwalitaria Parkwijk-Utrecht voor de lekkere broodjes kroket tijdens onze lunchpauze en dan alle vrijwilligers voor jullie inzet vandaag!  
Lees meer
10 november inzameling: speelgoed voor Sinterklaas gevraagd!

10 november inzameling: speelgoed voor Sinterklaas gevraagd!

Op zaterdag 10 november houden we bij de speelgoedbank weer een grote inzameling. Wilt u speelgoed aan de kinderen van de speelgoedbank doneren? Dat vinden we fijn! Tussen 11.00 uur en 12.00 uur staat een groep vrijwilligers klaar om het speelgoed van u aan te nemen. Ons adres is Strijkviertel 65, in De Meern. Nieuw speelgoed voor Sinterklaas Speelgoedbank De Meern geeft elk jaar aan ruim 450 kinderen een Sinterklaascadeau. Deze kinderen komen uit gezinnen die gebonden zijn aan de Utrechtse voedselbanken. De cadeaus krijgen de kinderen van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Ook in 2018 doneert de speelgoedbank weer de cadeaus. Bij de speelgoedbank vinden we Sinterklaas een bijzonder en speciaal kinderfeest. Daarom geven we hierbij graag ongebruikt speelgoed weg. Heeft ongebruikt of nieuw speelgoed over? We ontvangen het…
Lees meer
Succesvolle NL Doet actie 2018

Succesvolle NL Doet actie 2018

Meer dan 30 enthousiaste vrijwilligers hebben meegedaan aan de NL Doet actie. Naast inname van speelgoed is er veel schoongemaakt, uitgesorteerd en de winkel en magazijn opnieuw ingedeeld. Dankzij NL Doet, Supermarkt Plus Giel Smits in Veldhuizen, Boer Goes, Boreco , Rabobank en bakkerij Verkerk hebben wij er een succes van kunnen maken!  
Lees meer
Sinterklaasdrukte bij de Speelgoedbank!

Sinterklaasdrukte bij de Speelgoedbank!

De afgelopen weken is er hard gewerkt om zowel de kinderen van de Voedselbank als wel de kinderen van Huize Agnes, een plaats voor vrouwen en kinderen ver van huis, te voorzien van een mooi cadeau.  Honderden cadeaus zijn ingepakt door de vrijwilligers waarvoor dank! Daarnaast zijn wij blij met de volgende goeddoeners: Nibud voor leuke LEGO doosjes, Paardekooper Verpakkingen voor mooi Sinterklaaspapier en van Haarlem verhuizers voor alle dozen die we gebruiken om de cadeaus te kunnen vervoeren. Dank jullie wel! En nu maar hopen dat de Pieten de cadeaus bij de kinderen gaan bezorgen :-) 
Lees meer
Succesvolle inzameling 18 november

Succesvolle inzameling 18 november

Zaterdag 18 november stond een grote groep enthousiaste vrijwilligers klaar voor de inzamelingsochtend van speelgoed. Deze werd massaal bezocht. Tassen en dozen vol speelgoed zijn gebracht en vervolgens gesorteerd door de vrijwilligers. Ook kregen we divers nieuw speelgoed binnen voor de Sinterklaasactie. Dank namens de kinderen van speelgoedbank Het Speelkwartier! De volgende inzameling is op zaterdag 10 maart 2018 tijdens NL Doet! 
Lees meer