Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Dat vinden we fijn! We maken kinderen echt blij met speelgoed dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Bij de inzameling
Een tot twee keer per jaar houden wij een grote inzamelingsochtend bij de speelgoedbank. Vrijwilligers staan dan klaar om het speelgoed aan te nemen. De inzameling is op zaterdag van 11.00 uur tot 12.00 uur. De volgende inzameling is op:

5 oktober 2019

Op deze zaterdag kunt u al het speelgoed brengen bij Boreco, Strijkviertel 65 in De Meern.
Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar:
• (Kinder-)fietsen, bij voorkeur 20 inch en groter
• Nieuw speelgoed

Nieuw speelgoed sparen wij het hele jaar door voor het Sinterklaasfeest. Op 5 december geven wij namelijk aan ruim 450 kinderen via de voedselbank een cadeau namens de Goedheiligman. Omdat het zo’n speciaal kinderfeest is geven we dan graag ongebruikt speelgoed weg.

Bij BlendUT
De conceptstore BlendUT in Utrecht Terwijde stelt een plank in hun stellingenkast beschikbaar voor het inzamelen van nieuw speelgoed. Er is helaas geen ruimte voor fietsen of gedateerd speelgoed. BlendUT kunt u vinden in winkelcentrum Terwijde, Ella Fitzgeraldplein 4 in Utrecht. Kijk voor de openingstijden van BlendUT op www.blendut.nl.

Fietsen brengen
Wilt u buiten de inzameling om een fiets brengen? Mail dan naar gevenaan.speelgoedbankdemeern@gmail.com voor het maken van een afspraak.

Inzamelingen door organisaties en bedrijven
Heeft u binnen uw bedrijf speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld, en wilt u dat komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact met ons op via info@speelgoedbankdemeern.nl voor een afspraak.