Dank en fijne zomervakantie!

Nog even en dan begint de zomervakantie 2020. Een bijzondere vakantie, na alle maanden thuis en de lockdown. Langzaam wennen we aan het ‘nieuwe normaal’. Ook bij de speelgoedbank, waar we na een korte pauze toch weer uitgiftes besloten te organiseren. In een iets andere vorm dan dat we gewend waren, maar desondanks toch zeer succesvol. We hebben een hoop kinderen en ouders blij kunnen maken met mooi speelgoed!

Dit organiseren zou absoluut niet gelukt zijn zonder hulp. Van onze vrijwilligers, maar ook zeker van al onze sponsoren. Sowieso kan de speelgoedbank zonder hulp niet bestaan. Maar het is mooi om te zien dat al deze hulp tijdens de crisis gewoon door bleef gaan. Daar zijn we iedereen zeer dankbaar voor! 

De komende twee maanden nemen ook de vrijwilligers van de speelgoedbank een welverdiende vakantie. Na de zomer starten de uitgiftes weer. De aangepaste vorm (speelgoed halen op basis van een reservering) blijven we hanteren. Wilt u speelgoed komen halen? Lees dan meer over ‘Speelgoed halen‘. Wilt u een gezin verwijzen? Meer informatie vindt u op de webpagina ‘Verwijzers‘. 

We wensen iedereen een fijne zomer!