Geen fiets is niets: fietsen gezocht!

Gezinnen die bij de speelgoedbank komen hebben de mogelijkheid om per strippenkaart een fiets mee naar huis te nemen, mits onze voorraad dat toelaat. Van deze mogelijkheid wordt veelvuldig gebruik gemaakt: een fiets is een grote maar vaak wel noodzakelijke aanschaf voor een kind. Zodat het naar school kan fietsen bijvoorbeeld, of naar de sportclub of vriendjes. Helaas is het voor ouders soms niet mogelijk om zelf een fiets te kopen. Daarom schenkt de speelgoedbank een fiets aan gezinnen die dat nodig hebben.

Op dit moment hebben wij een tekort aan kinderfietsen. Daarom de vraag: heeft u een kinderfiets over en wilt u deze een dankbaar tweede leven geven? Doneer ‘m dan aan de speelgoedbank! U maakt er een kind erg blij mee. Op dit moment hebben we vooral een tekort aan kinderfietsen van 20 inch en groter, maar kleinere fietsen zijn natuurlijk ook welkom. Fietsen hoeven niet in nieuwstaat te zijn, maar wel nog bruik- en fietsbaar.

Doneren

Wilt u een fiets aan de speelgoedbank doneren? Dat vinden we fijn! De speelgoedbank heeft geen vaste openingstijden. U kunt daarom mailen naar gevenaan.speelgoedbankdemeern@gmail.com voor het maken van een afspraak. Daarnaast is op zaterdag 5 oktober tussen 11.00 uur en 12.00 uur ook een grote inzameling waarbij u de fiets langs kunt brengen. Het adres is Strijkviertel 65, De Meern. Enorm bedankt, ook namens de kinderen van de speelgoedbank!