Inzameling tijdens NLDoet groot succes

Op zaterdag 22 maart mocht de speelgoedbank opnieuw een grote hoeveelheid speelgoed in ontvangst nemen. Tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLDoet werden meer dan 200 dozen en tassen vol met speelgoed gebracht door omwonenden. En maar liefst 20 kinderfietsen.  Onze speciale dank gaat uit naar Curves, die met twee auto’s vol speelgoed ons terrein op kwam rijden. Dankzij al het ingezamelde speelgoed ziet onze winkel er opnieuw prachtig uit en kunnen we weer veel kinderen blij maken.

Vrijwilligersinzet
Grote dank gaat ook uit naar de 30 vrijwilligers die op deze dag de handen uit de mouwen hebben gestoken. Naast de vrijwilligers van de speelgoedbank, kwamen 12 vrijwilligers via de NLDoet actie, waarvan 8 medewerkers van Handjehelpen.  Alle vrijwilligers hebben keihard gewerkt om al het speelgoed uit te zoeken en te sorteren en zelfs de vensterbank en tafels zijn geverfd. Ook de catering en de organisatie van deze inzameling was supergoed geregeld.

Met elkaar kijken we terug op een zeer geslaagde dag, waarin naast hard werken ook veel gelachen is. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage, zowel in het schenken van speelgoed als voor de (vrijwillige) inzet.

Speelgoed beschikbaar?
Heeft u de inzameling gemist, en toch speelgoed beschikbaar? Stuur u ons een mailtje en dan maken we graag een afspraak. gevenaan.speelgoedbankdemeern@gmail.com