Komt u ook op 22 maart: NLdoet en inzameling speelgoed

Drukwerk

Ook dit jaar doet de Speelgoedbank weer mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Helpt u ons mee deze dag tot een succes te brengen? Dit kan door:

1. Als NLdoet-vrijwilliger te helpen bij de inzameling.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons op 22 maart willen helpen bij de inzamelingsactie. U helpt bij het in ontvangst nemen, sorteren, controleren of het speelgoed compleet is en het opbergen in de winkel of voorraad. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Tijd: van 10.00 – 15.30 uur. Aanmelden kan via: www.NLdoet.nl

2 Uw speelgoed te brengen.

Tussen 11:00 uur en 14:00 uur staat er op Strijkviertel 65 in De Meern een enthousiaste ploeg vrijwilligers klaar om speelgoed aan te nemen. Wij zijn op zoek naar speelgoed dat schoon, heel en compleet is, voor kinderen tot twaalf jaar.

Wij zijn op dit moment met name op zoek naar: nieuw speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar, ballen, poppen en poppenhuizen, barbies, waveborden, spellen voor alle leeftijden, Playmobil, Knexx en Lego. Daarnaast zijn we ook geholpen met kinderfietsen van 20 inch en groter.

Speelgoed voor baby’s en peuters, houten speelgoed, prenten en voorleesboeken hebben we op dit moment voldoende.

Kunt u ons helpen aan nieuw speelgoed, maar verhinderd op 22 maart? Neemt u dan contact op met: gevenaan.speelgoedbankdemeern@gmail.com