Oproep: wie hangt de slingers op bij ons jubileumfeest?

jubileumfeest

Dit jaar bestaat de Speelgoedbank in de Meern 5 jaar. Dat gaan we vieren! In juni, samen met de kinderen die bij ons komen. Een feest voor gezinnen waarbij een dagje uit niet zomaar vanzelfsprekend is.

Een aantal activiteiten die we de kinderen kunnen aanbieden is door de fantastische hulp van sponsoren en betrokkenen al geregeld. Zo is er een springkussen, een waar circus, een heftruck-parcours, kunnen kinderen zich laten schminken, worden er sieraden gemaakt en bestaat te mogelijkheid om te leren judoën of korfballen. Waar we echter nog naar zoeken zijn kleine dingen die ons feest extra feestelijk maken. Zo zijn we nog op zoek naar een popcornmachine en een (kleine) poffertjeskraam. Spelen maakt hongerig, dus bieden we de kinderen graag iets te eten aan. Ons budget is echter beperkt en we zijn afhankelijk van sponsors en giften. Daarom onze vraag: heeft u een popcornmachine of poffertjeskraam die u wel een zaterdagmiddag beschikbaar wil stellen aan de Speelgoedbank? Dan horen wij dat graag! Als dank krijgt u een plekje op onze website, de mogelijkheid om uw bedrijf tijdens het feest te promoten en tot slot heel veel blije gezichten.

Letterlijk de slingers ophangen
Naast de popcornmachine en poffertjeskraam zijn we ook nog op zoek naar sponsors die letterlijk de slingers op ons feest willen ophangen. Ballonnen, slingers of ander decoratiemateriaal is nog erg welkom. Hangt u de slingers op bij ons jubileumfeest? Stuur ons dan een mailtje. Alvast hartelijk dank, ook namens alle kinderen!