Blendut stelt ruimte beschikbaar voor inzameling Sinterklaascadeautjes

Sinterklaas zoekt uw hulp.
Sinterklaas is nog lang niet in het land, maar bij de Speelgoedbank zijn de voorbereidingen voor dit feest alweer in volle gang. De Speelgoedbank helpt Sinterklaas namelijk ieder jaar door 450 cadeautjes te verzorgen voor het Sinterklaasfeest van de Utrechtse Voedselbanken. Een flinke klus, waarvoor wij nu alweer op zoek zijn naar nieuw speelgoed voor december 2015.

Heeft u een cadeautje om te doneren, maar bent u niet in de gelegenheid om op onze inzamelingsdagen te komen? Dan kunt u sinds kort ook naar Blendut!

Blendut zit in Terwijde ( Leidsche Rijn) en is een bijzondere winkel, koffiebar en een sfeervolle en inspirerende vergader- en workshopruimte, waar internet-ondernemers hun producten kunnen laten zien. Er is nu ook een plank beschikbaar gesteld voor de voedselbank en de Speelgoedbank. Wij zijn hier ontzettend blij mee en willen hiervoor onze speciale dank uitspreken voor:Nicole Sies, Marike Staverman en Catelijne Gerlag van Blendut. En voor Ursula van Duin, die dit mooie initiatief tot stand heeft gebracht.

Blendut Blendut2