Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Dat vinden we fijn! We maken kinderen echt blij met speelgoed dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Bij de inzameling

De eerstvolgende inzameling is op zaterdag 13 maart 2021 van 10.00 tot 11.00. Veel vrijwilligers staan dan klaar om het speelgoed aan te nemen, te controleren en te sorteren. 

Tijdens de inzameling houden we ons uiteraard aan de corona-voorschriften van het RIVM. We zamelen alle speelgoed in maar waar we vooral behoefte aan hebben is speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tijdens de inzameling kunt u al het speelgoed brengen bij Boreco, Strijkviertel 65 in De Meern.

Nieuw speelgoed
Nieuw speelgoed sparen wij het hele jaar door voor het Sinterklaasfeest. Op 5 december geven wij namelijk aan ruim 450 kinderen via de voedselbank een cadeau namens de Goedheiligman. Omdat het zo’n speciaal kinderfeest is geven we dan graag ongebruikt speelgoed weg. Alleen voor het aanbieden van nieuw speelgoed kunt u via de mail een afspraak maken.

Inzamelingen door organisaties en bedrijven
Heeft u binnen uw bedrijf (nieuw)speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld, en wilt u dat komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact met ons op via info@speelgoedbankdemeern.nl voor een afspraak.