Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Dat vinden we fijn! We maken kinderen echt blij met speelgoed dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Voor 2024 hebben wij nog geen inzameldatum gepland.                                       

Speelgoed voor oudere kinderen                                                                         Wij willen graag ieder kind die op de bassischool zit, speelgoed aanbieden. Voor kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 12 jaar is ons aanbod niet groot. Heeft u speelgoed voor kinderen in deze leeftijd? Stuurt u dan een mail naar: gevenaan.speelgoedbankdemeern@gmail.com Spellen hebben wij op dit moment voldoende. 

Nieuw speelgoed
Nieuw speelgoed sparen wij het hele jaar door voor het Sinterklaasfeest. Op 5 december geven wij namelijk aan ruim 450 kinderen via de voedselbank een cadeau namens de Goedheiligman. Omdat het zo’n speciaal kinderfeest is geven we dan graag ongebruikt speelgoed weg. Alleen voor het aanbieden van nieuw speelgoed kunt u via de mail een afspraak maken: gevenaan.speelgoedbankdemeern@gmail.com 

Inzamelingen door organisaties en bedrijven
Heeft u binnen uw bedrijf (nieuw)speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld, en wilt u dat komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem vooraf aan de inzameling contact met ons op via info@speelgoedbankdemeern.nl voor een afspraak.