Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Dat vinden we fijn! We maken kinderen echt blij met speelgoed dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Bij de inzameling
Een tot twee keer per jaar houden wij een grote inzamelingsochtend bij de speelgoedbank. Vrijwilligers staan dan klaar om het speelgoed aan te nemen. De inzameling is op zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur.

De volgende inzameling is op zaterdag 19 september 2020.

Tijdens de inzameling houden we ons uiteraard aan de corona-voorschriften van het RIVM. We zamelen speelgoed in voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tijdens de inzameling kunt u al het speelgoed brengen bij Boreco, Strijkviertel 65 in De Meern.

Nieuw speelgoed
Nieuw speelgoed sparen wij het hele jaar door voor het Sinterklaasfeest. Op 5 december geven wij namelijk aan ruim 450 kinderen via de voedselbank een cadeau namens de Goedheiligman. Omdat het zo’n speciaal kinderfeest is geven we dan graag ongebruikt speelgoed weg.

Inzamelingen door organisaties en bedrijven
Heeft u binnen uw bedrijf speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld, en wilt u dat komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact met ons op via info@speelgoedbankdemeern.nl voor een afspraak.