Speelgoed halen

Wilt u speelgoed bij ons komen halen? Dan heeft u een verwijzing nodig. Deze kunt u krijgen via een van onze verwijzersHet hebben van een verwijzing is noodzakelijk. Met een U-pas komt u niet automatisch in aanmerking voor speelgoed bij ons. Kinderen uit de hele gemeente Utrecht kunnen bij ons terecht.

Speelgoed

We zijn even dicht geweest, maar sinds maart 2021 zijn wij weer geopend. Helaas kunnen wij de kinderen nog niet in de winkel laten om hun speelgoed te laten kiezen. Een gezin wordt bij ons is aangemeld door een hulpverlener. De speelgoedbank neemt daarna contact op met het gezin via de mail. In de mail staat alle benodigde informatie en een wachtwoord om een tijdslot te reserveren. Met het reserveren van een tijdslot kan kenbaar gemaakt worden waar de kinderen graag mee willen spelen, dan doen wij ons best te kijken of het er ook is. Het gewenste speelgoed moet dan wel gedoneerd zijn. Het speelgoed kan door 1 ouder opgehaald worden.

Fietsen
Vanaf maart 2020 verstrekken wij geen fietsen meer. 

Uitgifte
De uitgifte van speelgoed is altijd op een zaterdag. Het adres is Strijkviertel 65, De Meern. Het pand heeft een blauwe gevel en bovenop staan rode letters BORECO.

De vrijwilligers die bij ons werken tekenen een geheimhoudingsverklaring en spreken niet over de bezoekers van Het Speelkwartier. De speelgoedbank is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van door ons uitgegeven speelgoed. Het gebruik geschiedt geheel op eigen risico. Het speelgoed valt niet onder een garantie.